Nene Hatun Anaokulu
SALTUKLU MAH. ÇAKABEY SK. NENE HATUN ANAOKULU BLOK NO 2/1 AZİZİYE / ERZURUM

VİZYON

Çocuklarımızı her alanda bulundukları seviyeden bir üst seviye çıkarmaktır.Psikomotor,sosyal-duygusal, bilişsel ve dil gelişimlerini planlı ve bilinçli bir şekilde destekleyerek kendilerinin farkına varmalarını sağlarken,öz bakım becerilerini kazandırarak da kendi kendilerine yetebilen yetişkinler olmalarının temellerini oluşturmaya çalışmaktır.

MİSYON

Mutlu,Kendisiyle barışık,öz güveni olan, sorumluluk sahibi, çevreye duyarlı, sadece kurallara uyan değil farklı ortamlara uyum sağlayan yaratıcı çocuklar yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Miniklerimizin dünyasına eklediğimiz sayısız gülüş ,sınıf duvarlarından yansıyan sayısız cıvıltı.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim Yapılmaktadır

İkili Öğretim Yapılmaktadır

Ders Başlama ve Bitiş

Okulumuzda ikili öğretim olması ve okul imkanları ve çocuklarımızın gelişim özellikleri göz önünde tutularak ders başlama bitiş saatleri; Sabahçı Grup: 08:00/13:00 Öğlenci Grup: 13:00/18:00

Doğalgazlı Kalorifer Sistemi

Okulumuz merkezi konumda olduğundan servis ihtiyacı bulunmamaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Erzurum merkezinde bulunup ilimizin merkez ilçesi olan Aziziye ilçesindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Erzurum Büyükşehir belediyesinin merkez alt belediyelerinden Aziziye Belediyesinde olup;konumu alt yapısı itibariyle modern bir yerleşim merkezindedir.

Okulumuzda sınıf içi ve sınıf dışı sportif faaliyetler yapılmaktadır.

Eğitimlerimizde bilimsel çalışmalar,deney-gözlem çalışmaları yapılmaktadır.

Her sınıfta sosyal,bilimsel,yaratıcı projeler yapılmaktadır.

Okulumuzda Erasmus ve eTwinning projeleri yapılmaktadır.